Дизајн ходника 9 ск. м: идеје и препоруке

За улазни хол површине 9 квадратних метара. м савршено се уклапа у стил минимализма, што подразумијева кориштење само најнужнијег намјештаја Неки, приликом поправки, прибјегавају комбинацији ходника или друге сусједне просторије, мијењају преграде и дјеломично преуређују. Многи траже ефекте визуелног побољшања: бојом, светлошћу и професионалним намештајем. У овом чланку ћемо размотрити како правилно одабрати комбинацију боја и уредити унутрашње предмете у ходнику површине 9 м2.

Дизајн боја улазног ходника 9 м2 м: повољна решења

Необичан и трендовски дизајн ће створити дизајн правокутне просторије од 9 квадрата. естетски и максимално ефективни. Не треба се плашити да у стварности утјеловите креативне фантазије, тако да можете постићи невјеројатне резултате, створити предсобље које импресионира вашим способностима. Третман зидова треба бити компетентно одабран. Психологија боје ствара атмосферу и расположење. На пример, интимна ће додати љубичасте, љубичасте, чоколадне и све нијансе фуксије. Ако желите романтику, морате одабрати нијансе постељине, природне боје.

Да би се визуелно увећао мали ходник, приликом његовог украшавања потребно је нанети светле нијансе

У просторији за младу породицу угодније пригушене нијансе ће се више уклопити:

 • Жута.
 • Зелено.
 • Наранџаста.

За постизање хармоније и промишљености помоћи ће симетрија. Динамичност и стил дворане ће додати оригиналан великиВеличина унутрашњости може бити огледало или панел у оригиналном или обрнуто ограниченом оквиру. Визуелно повећање просторије помоћи ће са вертикалним пругама, а сјај и стакло стварају осјећај лакоће, лакоће и простора. Приликом израде намештаја, пожељно је да не користите гломазне и функционалне унутрашње елементе.

Од свих непотребних ствари, као што су столови, клупе, одрубљене полице, треба напустити. Сва префињеност ходника малог трга у њиховој компактности и удобности.

Како нацртати коридор од 9 метара

Чим реновирање ходника износи 9 м2, а стадијум унутрашње декорације долази, прибор и накит треба купити са посебном педантношћу. Неколико елемената, на пример, занимљив стилски ормар или подножје, биће довољно.

Као подна облога за ходник од 9 квадрата. погодан је ламинат или плочица јаке светлости

Савршено позициониран у ходнику:

 • Стаза за тепихе;
 • Вјешалица са полицама;
 • Компактни јастуци.
Примјери лијепих и функционалних интеријера свијета, супер збирка сигурних и ексклузивних интеријера коридора од познатих декоратера може се видјети у примјерима. Прихватањем процеса уређења дворане одговорно, можете добити ергономски изглед и изгледати привлачно, комуницирати стил и укус власника стана.

Модеран ходник: унутрашњи дизајн ходника 9 м² м

9 м2 је сасвим довољно за ходник. Такво подручје омогућава да се утјеловљујенеочекиване идеје, и чине коридор светлим и занимљивим. Ако је површина ходника 9 квадрата, онда је или довољно широка и истовремено кратка, или обрнуто, довољно дуго. И по облику таквог простора поседује, његов дизајн зависи. Сваки појединачни случај треба пажљиво размотрити. Ако је ходник дугачак и не широк, циљ би требао бити ослобађање простора.

Да бисте то урадили, морате изабрати одговарајуће:

 1. Завршни материјали за градњу.
 2. Палета боја.
 3. Намештај.

Третман треба да буде концизан, јер текстуре и сложени материјали визуелно смањују и смањују простор, тако да ходник може постати још ужи и мањи.

Учините ходник стилизованим и оригиналним може се урадити помоћу фото штампе на једном од зидова

Дакле, на поду се може ставити линолеум, као и ламинатна плоча, паркет, полагање трака само попречно (ако је постављен уздужно, сузио је просторију). Зидови могу бити украшени декоративном бојом или гипсом, прикладним тапетама отпорним на влагу, а по могућности једнобојним или једва примјетним, невидљивим отисцима.

Површина стропа може бити обојена или обложена бјелином, не преоптерећује је, неће смањити висину стропа. Али, ако је висина нормална, можете уредити спуштени плафон. Што се тиче схеме боја, пожељно је остати на лаганим и тихим нијансама, као што су природни или пастелни. Беж, јоргован, пијесак, млијеко, пистаћи ће изгледати добро. Тамни тонови, првода би коридор био суморан, а друго, украдени су племенити метали.

Ако је дужина хале 9 м2 и прилично је уска, онда намјештај може претјерати са својим дизајном, па је боље уредити намјештај или га учинити минималним. Чак и полице могу спријечити слободно кретање и визуално смањивање коридора.

Светлост такође мора бити добро промишљена, она може бити централна. Дакле, одлично рјешење би било смјестити, у средњем дијелу просторије, мали и не-велики лустер, лампу која ће бити што је могуће ближе површини стропа. Осим тога, пожељно је да има неколико усмјерених свјетала у различитим смјеровима, не само да ће осигурати довољно освјетљење, већ и мало проширити зидове, иако визуално.

О додацима је боље заборавити. Максимум који је прихватљив је слика средње величине на једном од зидова и, наравно, огледало. Уопштено, требало би да буде у пропорцији, без акумулације, људима треба да буде удобно да се скине или да се припреме за посао, у шетњу.

Шта ставити у квадратни ходник 9 м². м

Ходник је посјетница власника стана и цијелог стана. Наравно, његов распоред, најважнији задатак и прилично компликован. Једна од ствари на коју треба обратити пажњу приликом пројектовања коридора је њен облик.

У ходнику 9 м² м савршено уклапају у уграђени ормар, који има огледало у вратима

Уски правоугаони коридори стварају неке проблеме у њиховом уређењу, о чему је горе било речи. Квадратни ходник, вишеНајбоља опција је да се олакша, без обзира да ли је велика или мала.

За скромну величину квадратног предсобља, база - барем у свему. Што мање делова - то боље. Зид можете "склизнути" помоћу огледала клизних врата ормара. Ако је опремљен великим четвртастим ходником, он заиста ствара не само мјесто за складиштење ствари и обуће, већ и ергономски простор у којем можете слободно прихватити госта.

Довољно да се постави у дворану:

 • вјешалице;
 • Компактни кауч;
 • Таблица часописа.

Да бисте визуелно повукли зидове ходника, на њих можете поставити уздужне правокутне слике, низ фотографија или правокутно огледало. Квадратни предсобље захтијева посебан намјештај, али, одговорно приступањем процесу, можете добити функционалну, естетску и удобну собу.

Намјештај мора бити распоређен компетентно, што је најважније, не претјеривати, треба се накупити и осјећати грчеве, нелагодност. Само је потребно.

Завршетак ходника 9 м² м видео)

Ако је тешко организовати једну собу, онда је боље да се обратите за помоћ професионалцима. Третман треба да обављају мајстори, таква поправка ће трајати дуго и задовољити ће очи породице и домаћих гостију дуги низ година.

Коридор 9 м2 м (унутрашња фотографија)
(80)