Димензије електричног камења (21 слика): како направити мјерења властитим рукама, како направити електричну завјесу, инструкције корак по корак

Камин се традиционално повезује са великим собама и тињајућим дрветом, али модерна технологија омогућава људима да изаберу варијанте електричне енергије из ширег опсега - од малих до великих.

Различити начини обраде, боје и начина комбиновања са унутрашњим просторима за различите просторије.

Нико се не може равнодушно односити према камину, увијек привлачи поглед у просторији у којој се налази, тако да се избор мора начинити тако да дизајн не "вага" собу и да не остане бесмислен и невидљив. Међутим, главни задатак камина је загријавање и стварање угодне атмосфере.

Димензије камења, њихових уређаја и типова

Најмањи електрични камини имају величину осми дио квадратног метра, могу се носити, а чешће се примјењују само у природи. Производи су веома удобни у свакодневном животу за потребе грејања.

Инсталација електричних камина има своје стандарде, односно, стандардни дизајн се састоји од два главна дела:

 • Портал - вањски дио или оквир, може имати занимљив дизајн и завршну обраду.
 • Ћелија - камин, електрични камин, функционални дио.

Електрокамини су много сигурнији од класичног камина, мање суше за сушење и лакше се користе и чисте.

Димензије електричних камина су подељене на:

 • микро-коморе димензија 35цм * 50цм * 20цм;
 • мали камини, чије димензијефлуктуира око 60цм * 65цм * 32цм;
 • велики модели у којима било који параметар прелази 1 метар.Съвместимостта на размесение се съсествува с различните типови на дизајна:

  • спрат;
  • уграђени у зид (такозвани "пожар у зиду");
  • судски извршитељи.   Цијена ових производа може бити у распону од 10.000 до 250.000 рубаља због додатних ефеката, као што је визуализација пламена, функција влаге.

   Електрохемија се сматра великом ако има димензије веће од 50 цм у висину и 70 цм у ширину. Најчешће се постављају на под у великим нишама.

   Такав камин, чак и властитим рукама, не само да ће изгледати спектакуларно, већ ће моћи у потпуности замијенити гријање. Постоје затворене и отворене варијанте.

   Третман камина може бити потпуно другачији, нарочито ако имате велику финансијску границу. Можете направити камин са резбаријом, посебним зиданим зидом, обликованим у духу ренесансе, или покрити заштитном решетком од племенитог метала.


   Како изабрати?

   Постоји једноставна инструкција корак-по-корак о томе како одабрати исправну електричну завесу:

   • Изаберите је према величини просторије у којој ће се налазити. Велики камин у малој соби привући ће превише пажње и издвојити много топлине, што није толико потребно. С друге стране, мали камин у великој просторији ће изгледати неприкладно и неефикасно, као мала посуда упространи дневни боравак.

   Као прихватљиву опцију, можете узети величину од 50 дионица укупне површине.

   • Потребно је израчунати трошкове електричне енергије и одабрати одговарајућу опцију. Камин троши прилично велику количину струје, тако да је најбоље инсталирати га као додатак унутрашњости, а не очекивати да ће радити заувијек.


   • Важно је консултовати се са дизајнером у вези са спољном обрадом камина. Камин је сувише важан део ентеријера, а не планирање хармоније са околином.
   • Портал његове величине не би требао покривати огњиште, јер би ћелија требала бити свјетлија и истакнута.

   • Електрични камин ће изгледати боље ако ће испред њега на малој удаљености бити постављен радни стол који одговара резолуцији портала.
   • Најбоље је прво изабрати портал, а затим га покупити.

   Стандардна и нестандардна решења

    Фалскамен може бити варијабилан или са уграђеном ватром. Варијабилни огњиште, за разлику од уграђеног, морат ће се купити одвојено. Обично сваки модел има два начина рада - то је декоративни мод и режим гријања.

    Боја пламена може бити различита, а не само класична, као у обичном дрвету. То ће такође повећати индивидуалност купљених електричних камина.

    Оригинална фалсхкамина може бити направљена коришћењем необичног остварења сопственог дизајна. Најчешћи, до недавно, био је модел са порталом камења уцоунтри стилес Штеди простор и чини чишћење лакшим од камина на шаркама, налази се у ниши или на полици причвршћеној за плафон.


    Најчешћи представници високотехнолошког стила су ЛЕД-осветљене трибине. Препоручује се да се грејни котлови третирају са посебном пажњом ако у породици има мале деце.

    нега

    Електрична завеса захтева мало бриге за замену сијалице. Често, компанија која производи камин истовремено производи и жаруље за њега.

    Мајстори препоручују да пре почетка грејне сезоне проверите фалсхкамина за различите грешке.

    Наравно, у тим каменовима постоје ломови, али њихова поправка ће захтијевати много мање проблема него поправак камина на дрва или плин.

    О врлинама електричних камина погледајте следећи видео.