Десцор растегљиви плафони: бешавни немачки плафони, прегледи плафона из Немачке

Стручњаци из области поправке и уређења простора из године у годину развијају нове дизајнерске технике. Упркос новим производима, растезљиви плафони су посебно популарни и превладавају. У Русији, ова верзија третмана је широко распрострањена и не губи на значају, с обзиром да је то далеко од новог дизајна. Производња затезних плафона је ангажована у многим фирмама. Међу огромним бројем њих, нестао је њемачки заштитни знак Десцор.

Укратко о бренду

Руски купци имају могућност да цене робу познатог европског бренда Десцор. Производи се производе у Њемачкој за иновативну опрему. Компанија користи пажљиво одабране сировине. Сваки производ поменутог бренда у потпуности задовољава стандарде квалитета животне средине.

Стретцх стропови задовољавају не само руске, већ и европске норме.

У производном процесу компанија користи тканину на бази посебног Тревира ЦС влакана. Због посебне структуре на молекуларном нивоу, платно се разликује од уобичајене отпорности на ватру од тканине.

Производи немачког бренда су у великој потражњи широм света. Упркос својој популарности, компанија наставља да осваја нова тржишта привлачећи купце. Запослени у компанији прате савремене трендове у области декорације простора и повратне информације купаца за побољшање производа.

карактеристике производа

Дизајнери то примећујуПојединачне специфичности, бешавне таванице идеалне су за пројектовање различитих просторија у кући. Ово је модерно и практично решење за дневне собе, спаваће собе, радионице и хале. У овим просторијама, платнене тканине ће открити љепоту и засићеност боја у највећој могућој мјери. Материјал бешавне изгледа елегантно и уредно.

Непожељно је инсталирати Десцор растезљиве стропове тамо гдје постоји повећан ниво влаге или постоји опасност од импрегнације тканине сталним мирисом.

Одбацити идеју да се такви третмани користе у купаоници или у кухињи.


Тканина која се користи за израду конструкције затезних плафона, има посебне акустичне карактеристике. Платно значајно смањује неугодан ефекат јеке и апсорбује прекомјерну буку, стварајући угодан и угодан амбијент у просторији.

Боја платна може бити различита: од монотоних варијанти до производа украшених светлим отисцима. Велики избор вам даје неограничене могућности декорације.


Предности и недостаци

Стручњаци наглашавају главне предности напетих плафона од немачког произвођача.

 • Разноврсност. Дизајн можете инсталирати у било којој просторији, без обзира на његову величину, висину стропа и друге параметре.
 • Једноставна инсталација. Процес инсталације ће потрајати мало времена. У поређењу са плафонима из филма, нема потребе да се користи специјална опрема за грејање за монтажу.
 • Декорација. На захтев власника, плафон се може обојити воденим емулзијама илиакрилне боје.


 • Вентилација. Због микропора, платно пропушта ваздух, обезбеђујући одличну вентилацију.
 • Изглед. Тканина изгледа сјајно и привлачи пажњу без употребе додатних декоративних елемената.
 • Цена. Компанија нуди производе велике вредности.
 • Асортиман. Без обзира на стил ентеријера, сигурно ћете наћи праву опцију за плафон испод декоративног правца.


Производи имају своје недостатке. Морате бити упознати са њима пре куповине и инсталирања.

 • Тканине се теже чисте од прљавштине у поређењу са филмским материјалом. Али ако се чишћење врши редовно, то неће бити проблем.
 • Компанија нуди само мат стропове, луминарни зналци нису у могућности да користе производе европског бренда.
 • На захтев клијента, уклањање тканине и постављање на ново место неће радити.
 • Мораће да се промени ако тканина искочи из гнезда на конструкцији. Да бисте то избегли, покрените инсталацију у складу са свим правилима.
 • Кроз микроскопске поре, не само зрак, већ и вода пролазе. У случају цурења са горњег спрата или крова, строп не штити од влаге.


Састав тканине

Тканина која се користи у производњи значајно се разликује од других аналога који су представљени на тржишту, на рачун складишта. Тканина је израђена од полиестерских влакана. Пре него што постане део дизајна, он је вештачкиПлатно импрегнирано посебним раствором полиуретана, ова процедура се изводи на обје стране. Композиција се равномерно наноси на уштрб савремене опреме, након чега материјал постаје јак, густ и отпоран на хабање.


Запослени у компанији наводе да је густина материјала 240 г по квадратном метру. Овај индикатор показује поузданост и трајност производа.

Како би се осигурало да се ивица материјала не разилази због оштећења, постоји ојачање, због чега се мали резови не повећавају.


Савети стручњака:

 • Да би се уклонило оштећење на платну, нанесите малу мрљу сличног материјала на место. Будите опрезни у процесу локалног поправка.
 • Ако пратите сва правила рада, не би требало да бринете о дефектима на тканини. Десцор даје гаранцију за сваку јединицу производа, без обзира на цену.


Како бринути?

Дизајн са затезним плафоном је погодан по томе што не захтева сложену бригу.

Упркос томе, потребно је редовно чишћење:

 • Десцор стропови су задржали атрактиван изглед и засићеност боја, потребно је да обришете крпу влажном крпом најмање једном седмично. Ако се на платну појави стабилна мрља, можете користити детерџент. Уверите се да нема хлора у композицији. Ова компонента негативно утиче на густину тканине и боју.


 • Да би се очистио плафонпрашине, користите конвенционални усисивач. Ово је згодан начин да освежите платно за само неколико минута. Препоручује се да користите чишћење подлоге за чишћење намештаја.
 • Немојте користити растворе са агресивним компонентама. Могу проузроковати непоправљиву штету на производу. Ако се не можете ослободити мрље, најбоље рјешење је обојити платно. Користите ваљак или спреј за равномерно наношење.

Користите само боју која пролази кроз ваздух.


Како направити прави избор?

При избору боје растегљивог плафона, размотрите следеће аспекте:

 • Стилистика унутрашњости.
 • Димензије собе.
 • Личне поставке.
 • Специфичност боје.


Купујте само у доказаним трговачким центрима и званичним представницима њемачке робне марке у Русији. Ово је гаранција да плаћате оригиналне производе.

Ако сте у недоумици, затражите потврду.

Време је да прегледамо прегледе немачких тензионих плафона од корисника који су лично тестирали производ. У пространству Интернета можете наћи огромну разноликост мисли и разматрања у том погледу. Већина прегледа је позитивна. Задовољни купци на првом месту хвале квалитет производа и разумну вредност. Такође, купци су обратили пажњу на дуги животни и естетски аспект.

О томе како инсталирати напонски плафон, можетепогледајте видео испод.