Дечија зидна ниша: уграђени и уграђени зидни модели батерија

Избор расвете за спаваћу собу захтева посебан приступ: препоручује се да се обрати пажња не само на спољне карактеристике, већ и на функционалне могућности опреме. Ноћ за децу се бира у зависности од узраста и природе детета. Она мора бити различита у погледу сигурности и отпора према вањским шоковима. Поред тога, лампа треба да обезбеди удобно спавање без мајке и да научи бебу за независност.


Посебне карактеристике

Мала дјеца се често боје да спавају без родитеља: плаше се таме, усамљености и незнања. Насилна машта слика скрива под креветом чудовишта, ствара илузију да је неко напољу у соби. Да би се дијете ослободило страха и научило га да заспи, препоруча се створити најудобнију атмосферу дјетета. У ту сврху, соба је уређена и уређена узимајући у обзир интересе малог члана породице. На курсу се налазе свијетле играчке, накит и прибор, укључујући и посебне вечери.

Структурно, производи се не разликују од прибора за одрасле. То су исте лампе, међутим, имају необичан дизајн и одликују се високим степеном сигурности и еколошке прихватљивости.


Ноћна светла пружају распршену светлост која је угодна оку. Чак и ако су остављени укључени, меки снопови не ометају дјечји сан, док процес заспања неће узроковати компликације.

Зидни модели су причвршћени за вертикалну површину изаПомоћ долази са сетом монтажних елемената. Ноћи се налазе у непосредној близини кревета, што поједностављује њихово укључивање и искључивање: за то дијете неће морати устајати; старија деца ће моћи да читају у лежећем положају. Компактне димензије - још једна предност производа, захваљујући којима се лампа може поставити чак иу најмањим просторијама. Додаци равномерно распоређују светлосни флукс, разликују се по дизајнерској разноликости.типови инсталација

У колекцијама робних марки постоје различите врсте ноћи различитих дизајна. Деца привлаче шарене боје, лампе, сличне играчкама или сјај у неколико боја. Доступан је као вештачки извор и опремљен ЛЕД диодама. Доделите следеће типове прибора:

 • Пројектор Нигхт Лигхт. Плафон је опремљен рупама кроз које светлост продире из лампе. Као резултат, цртежи и обрасци се пројектују на зидове, плафоне и друге површине. Постоје и модели који могу да ротирају или репродукују музичке нумере.
 • У облику играчака. Један од најпопуларнијих модела. Ради се о обичној лампи, која се налази у стропу у облику звијезда, цвијећа, животиња и цртаних ликова. Деца привлаче модели са ЛЕД диодама које производе прилично пригушено светло које је довољно да се пробуди дете се не боји таме.


 • Уграђено. Модел је компактан и једноставан за инсталацију. Изводи се у разним облицима, који се бирају према пројекту одређене просторије.
 • Нигхт-Паинтинг. Додатак игра декоративну улогу, првенствено намењену за декорацију просторије, а тек онда за осветљење.Солне лампе су необична врста беби патика. Празан капацитет се изводи у облику сунца, лонца, кућа.

Унутра је извор светлости и посебна со, дају лепо светло. Поред тога, модел обезбеђује корисне супстанце, засићује ваздух јонима и помаже у његовом чишћењу. Солни пар јача имунитет, побољшава расположење и опште здравље детета.Ноћни живот за најмлађе

Када је беба премала, лампе, пре свега, су потребне мајкама које већину времена проводе поред бебе. Поједностављује бригу о беби у мраку док се дјеца не буди од јаког свјетла. Меко осветљење је пријатно за очи, делује на психу умирујуће. У овом случају, прибор је фиксиран близу креветића, његов положај се може подесити.

У правилу, унутар ових капе постоје ЛЕД диоде које се не загријавају, служе дуже и осигуравају стабилност рада, равномјерну расподјелу свјетлосних струја.

Ради лакшег сналажења, они добијају ноћне батерије, које се одликују лакоћом употребе и омогућавају уштеду електричне енергије. Трајање батерије зависи од коришћења одређених функција.


Како изабрати?

Ноћна светла се разликују по дизајну, величини, употребиматеријале, снагу и друге карактеристике. Наведени критеријуми се заснивају на расположивом слободном простору, унутрашњости просторије, жељеном функционалности. На пример, ЛЕД-ови са сензорима кретања ће се аутоматски укључити када им се приближавају, а модели на батеријама ће бити погодни за инсталацију у сеоским кућама у којима нема струје. Уграђена лампа се инсталира на различите начине, може се опремити регулатором снаге и осветљења.Генерал Цхоице Типс:

 • Тијело мора бити израђено од материјала отпорних на ударце. Пластични модели издржавају вањске утјецаје, неће се сломити у јесен. Осим тога, они се не плаше да ударе на влажност и температурне разлике. Израђене од плексиглас нише изгледају атрактивно, међутим, погодне само за старију децу.
 • Оштро светло - табу за дјечје дуксеве. Штетно за очи бебе, поред тога, спречава вас да заспите.
 • Прибор мора бити запечаћен. Ако је фењер осветљен, јер они остају унутра и не могу повредити дете. Ово је посебно важно у случајевима када се ноћни живот купује за активну, мобилну дјецу која често разбијају ствари око себе.
 • Треба избегавати осветљење са оштрим ивицама које деца могу наудити. Боље је радити без лампе са малим декоративним елементима: дијете може одвојити ове дијелове и прогутати. • Модели мат материјала боље распршују светлост која не омета дете да спава. Заједноса следећом опремом имају ниску осветљеност.
 • је опремљен са различитих начина дозволити Нигхтлигхтс регулише потрошњу енергије и максимално дистрибуирати оптерећење.
 • Додатне функције поједностави рад уређаја. Сензори реагују на звук беба плаче и аутоматски укључују ноћно светло.
 • Није препоручљиво да поставите лампу превише близу кревеца. Ако је прибор се загрева, дете може опећи. Поред тога, свет не би требало да погоди у око.Ноћ светло на зиду стеченог у расаднику треба да буду еколошки прихватљивих материјала који неће оксидира и не емитују штетне материје у животну средину.

произвођачи

Додатна опрема нуде аутоматски регулише интензитет светлости. Они су јарко гори у тами, и постепено искључени са доласком зоре, чиме се штеди струју.Више о лампи детета као паса видети у наредном видеу.