Бецкерс - сигурне боје за дом

Многи људи сада размишљају о еколошки прихватљивој унутрашњости стамбене куће или канцеларије. Јаки и неугодни мириси при сушењу унутрашњих боја не воле већину потрошача. Због тога многи људи покушавају да изаберу одрживу и сигурну боју за здравље. Један од произвођача који заслужује пажњу је Бецкерс.

карактеристике бренда

Шведска компанија Бецкерс основана је 1865. године и данас је позната као један од најбољих произвођача боја и лакова. Овдје се производе боје за унутарњи и вањски рад. Производи су безбедни када се примењују, а чак ни током производње се не ослобађају штетне супстанце. Од оснивања компаније, палета боја се значајно повећала. Такође је развијен за производњу нових производа.

У производњи коришћених доказаних и еколошки прихватљивих сировина, то је један од безопасних боја и лакова на руском тржишту. Велика палета боја, мат и сјајни премази помоћи ће да унутрашњост стамбене зграде или стана буде удобна и сигурна за живот. Такође постоје премази за бетон, дрво и металне производе који се налазе на отвореном. Боја за плафон из Шведске ће створити глатки и трајни премаз.

Производња је доступна у запремини од 3 или 10 литара. Површине се могу бојати ручно или бојом. Цена производа није велика, али гаранција јаке покривености и безбедности током рада и рада вреди свој новац.

Сада компанија има фабрике не само уШведска, али иу Норвешкој, Енглеској, Италији, Немачкој, Француској. Бецкерс има неколико сертификата квалитета који испуњавају европске захтеве.

Основне врсте премаза отпорних на временске прилике

За спољне површине у предузећу су развијене две врсте прајмера, четири боје и импрегнације. Овај производ је намењен за фарбање фасада, метала, потпорних зидова, спољних бетонских степеница.

Прајмер Бецкерс Путспример ЛС са силиконским адитивима користи се за опеку или керамичко камење. Бецкерс Путсгеунд П је универзални прајмер који садржи стиренску смолу.

Врсте боја:

  • Бецкерс Путсфасадфарг П се користи на ожбуканим и бетонским спољним зидовима. Захваљујући акрилним смолама, формира се заштитни филм приликом сушења
  • Бецкерс на воденој бази Акрилатфарг се користи за бојење бетона, дрвета, метала. Брзо се суши, отпоран је на горење и формира мат површину
  • Бецкерс Голвфарг - погодан за дрвене, бетонске или линолеум подове. Такође се не колапсира под утицајем уља
  • Бецкерс Соцкелфарг - боја на бази воде, формира мат површину. Састав укључује латекс, који даје површинску чврстоћу. Наноси се на подлогу и одводне цеви

Компанија такоде произведе посебна импрегнација Бецкерс Регностопп. Фасадама зграда даје водоодбојна својства, убрзава сушење сљедећих слојева боје. Импрегнација нема боју.

"Бецкер" боје за унутрашњост

Ова категорија боја је намењена за бојење зидова и плафона,од различитих материјала. Боја "Бецкер" за стропове и зидове након наношења се суши за око 3 сата. Онда можете применити други слој. Постоје производи који се могу наносити на претходно обојени зид или плафон. У ту сврху површина се чисти и третира посебним саставом. Већина боја на воденој основи, али након сушења постају јаке и стабилне. Премаз задржава своју боју дуго времена.

Постоје боје за суве и влажне просторије. У другом случају испада глатки премаз, отпоран на високу влажност. По својим техничким својствима изједначава се са зидом обложеним керамиком. Постоје боје, које након сушења формирају издржљив премаз, отпоран на огреботине.

Латекс и акрилне боје су погодне за купатила и кухиње (како у стамбеним тако иу јавним просторима). Као резултат тога, зидови ће одговарати површинама, обложеним керамичким плочицама или винилним премазима. Зидови и плафони могу се прати и њихов изглед неће се погоршати.

Прајмери ​​из Бецкерс-а вам омогућују да припремите површину за бојење. На бази латекса постоје водорастворне варијанте.

Бецкерсове боје за зидове и стропове:

  • Елегантни Такфарг формира мат изглед. Доступан је на бази воде. Користи се за бојење и фарбање
  • Елегантни Ваггфарг Хелматт се користи за стварање мат завршног слоја који је отпоран на прање
  • Елегантни Ваггфарг Халвматт са полу-ефектом се користи тамо где је потребно за прање
  • Елегантни Грундфарг је свестранпрајмер који се користи на исти начин при премазивању површина

Сликање и поновно бојење

Прво, зидови се чисте од остатака прашине и малтера. Затим се заснивају на посебном саставу. Постоје примери који су погодни за бојење зидова, на пример, Елегант Грундфарг. Након сушења нанесите први слој боје. У овом случају, температура у просторији треба да буде изнад 5 степени. Након сушења нанесите други слој боје.

Можете префарбати зидове и плафон кречом, воденом емулзијом, уљем, акрилним премазом. Сцотте Грунд се примењује на Сцотте Патентфарг прајмеру. На претходно обојену површину може се наносити боја за плафоне.