Бежични видео снимак на вратима: улазна видео камера са видео камером у облику стандардне камере у стану

У данашњем свијету, људи све више користе мјере побољшања сигурности, јер им технолошки напредак омогућава да купују различите производе за самоодбрану и заштиту куће. Бежично звоно је релативно недавно појавило на тржишту сигурносних уређаја, али је већ добило заслужену популарност.

Са његовим учешћем било је могуће побољшати сигурност његовог дома.

Карактеристике дизајна

Бежични отварач за врата је добар јер је прилагођен кориснику и има приступачну вредност. Захваљујући овим квалитетима, људи све чешће купују овај уређај.

Представља везу два дела: један од њих је видео камера са микрофоном са уграђеним радио модемом, ау другом - видео дисплеј са трајном меморијом. Споља, уређај изгледа као потпуно нормално око, јер има исту величину и облик. Продаје се у комплету са специјалним причвршћивачима, који су дизајнирани за причвршћивање уређаја умјесто врата на врата.

Због својих структурних карактеристика, скривене камкордере је готово немогуће уочити.


Може да ради и из електричне мреже и из батерије, али већина уређаја је у комплету са ДЦ адаптером.

Минијатурна камера не омета потпуно снимање и снимање висококвалитетног звука. Обично је величина видео записа 640 к 480 пиксела. Дозвола видео рекордера вам омогућава да јасно видите лице посетиоца, које је близу врата.

Врата за очи са видеом се праве у два типа.

 • Уређај дизајниран да фиксира структуру врата директно на спектакл.
 • Бежични уређај који се налази на малој удаљености од врата.

Обе врсте имају своје плусеве и минусе.

На пример, уређај за гледање може имати уграђену меморију и може бити опремљен посебним модулом који прихвата различите меморијске картице. Већина модела је способна не само за видео снимање, већ и за снимање онога што се догађа на улазним вратима.

Бежична видео точка скоро увек долази са уграђеном батеријом, тако да нема потребе за повезивањем на електричну мрежу. Модерни модели су доступни у преносивом сету, који укључује радио модул, који вам омогућава да даљински водите видео надзор.

Ова имовина увелике поједностављује животе многих људи, посебно оних са физичким инвалидитетом.


За и против уређаја за инспекцију

Инсталирање бежичног видеоглаза у стану је неопходно да би се обезбедила додатна сигурност.

Овај уређај има бројне предности које превладавају над другим системима надзора.

 • Главна предност бежичног система је његова тајност. Споља, готово је немогуће детектовати видео везу, она је видљива само са детаљним проучавањем врата.
 • Још једна предност уређаја је буџет. Његова вредност неће погодити џеп, а он доноси много користи.


 • ХвалаПроизводи минијатурне величине, лако се инсталирају. Његова инсталација неће трајати много времена, а након инсталације са њом је врло лако радити.
 • Прикладно је и да уопште није потребно бити близу врата како би се лично контролисало шта се дешава на месту слијетања. Скривени аудио и видео записи омогућавају вам да пратите у реалном времену без напуштања удобног места.

 • Уређај са видео главом је опремљен са само неколико тастера, што је веома погодно. Употреба апарата не захтева посебна знања и вештине, тако да се може носити са особом било ког узраста.
 • Важно је да према важећем законодавству грађани имају право да пруже дигитални запис као доказ, па ако покушате да хакујете видео, помоћи ће вам да пронађете и ухватите уљезе.

Велики број позитивних особина уређаја за посматрање није искључио појаву неких њихових недостатака.

 • Радиомодул је веома склон појави сметњи.
 • Компактни фотоапарат има малу отпорност на механичка оштећења.
 • Бежични уређаји не могу дуго да задрже пуњење, нарочито на ниским температурама. Температурни опсег стабилног рада уређаја је ограничен. Исто важи и за неке моделе. Најјефтиније опције могу функционисати само у одређеном температурном опсегу. Чим уређај изађе изван дозвољеног оквира, одмах се поквари и то може довести до квара електронике или батерије.


 • Пренос података се врши путем радио канала, што може онемогућити приступ подацима. Препреке на линији могу се појавити из више разлога: остати близу одређених уређаја, дијелова са тренутном линијом и тако даље. Постоје такви уређаји који се посебно користе за капу за радио штапић.
 • Минијатурна бежична камера је мале снаге. Неколико незгодних потеза да се оштети уређај, али неки произвођачи производе моделе отпорне на ударце, које је готово немогуће испуцати.


Напредне опције

Бежични системи видео надзора могу имати различите додатне карактеристике.

Неки модели су опремљени инфрацрвеним сензором покрета и ГСМ модулом за пренос података. Инфрацрвени сензор кретања ће аутоматски омогућити камеру када се креће на одређеној удаљености од врата, са уређајем или покретањем видео снимања или фотографисањем - све зависи од подешавања.

ГСМ модул је потребан да би се добила снимљена информација на било ком уређају који се повезује на Интернет. То вам омогућава да посматрате шта се дешава на улазним вратима, чак и када сте далеко од куће.

Можете да чувате видео записе и фотографије да бисте их детаљније истражили.

Како изабрати?

Приликом одабира уређаја за гледање за приватни видео надзор, потребно је одредити његову функционалност.

На пример, инфрацрвени сензор кретања је потпуно апсурданфункција на улазу са аутоматским осветљењем. Приликом одабира, потребно је измјерити величину ћелије да би се уређај купио точно истим параметрима, у супротном ће доћи до потешкоћа при монтажи.

Такође морате узети у обзир и угао гледања. Често нема смисла купити камеру са великим радијусом акције, обично довољно да се окрене за 90 степени. Ако власници желе да могу да комуницирају на мрежи са својим гостима, требало би да купите уређај који подржава Ви-Фи.

Корисна карактеристика је сензор покрета, кроз који можете сазнати више о посетиоцима пре него што позову.

Куповина уређаја за приватну употребу мора се прилагодити просечном захтеву. Професионалне боје за видео камере имају низ повишених карактеристика које су просјечном кориснику нејасне, а коштају више од њихових упрошћених копија.

Немојте заборавити да пажљиво проучите перформансе и повратне информације од правих купаца пре него што купите бежични видеоглав. Запамтите да што је нижа цена, то је уређај лошији.

Популарни модели

Када доносите одлуку о куповини бежичног видео погледа, морате се упознати са најзахтевнијим моделима да бисте идентификовали њихове недостатке и предности.

 • ГСМ ИИ-2 је уређај намијењен за уградњу у врата. У сету се налазе меморијска картица, ММЦ уређај, пуњење, батерија и причвршћени дијелови. Захваљујући минијатурном екрану и сензору покрета, власници станова увијек могу видјети унаприједприближавају посетиоцима. Инфрацрвени сензор је у стању да ухвати кретање на удаљености од једног и по метра. Додирни екран и угао гледања од 100 степени додају уређај популарности.

 • Радио ДВР - Уређај опремљен великим екраном од 5 инча. Није потребно инсталирати га у стан на малој удаљености од видео ока и можете га понијети са собом. Има уграђену функцију аутоматског искључивања и укључивања, што значајно штеди енергију батерије. Направљен од месинга и због тога има малу тежину. Комплет видео надзора састоји се од видеоглазе, антене и стерео слушалица.


  \ т
 • Хоме Воице је јефтин модел уређаја за гледање опремљен минималним скупом функција. Уз његову помоћ, можете водити двосмјерни дијалог и проматрати што се догађа иза врата кроз мали монитор. У суштини, то је мини-интерфон са видео комуникацијом.
 • Сититек и3 је Андроид уређај са Ви-Фи модулом. Такође, спољни модул уређаја је позив, осветљење и сензор покрета, а унутар производа - уграђени екран осетљив на додир, који јасно приказује слику. Покреће га Сититек и3 батерија, која може радити непрекидно неколико сати.

Главнаа Воице
Сититек и3

 • Црна тврђава - бежична видео камера која се састоји од камере, позива, екрана осетљивог на додир и елемената за монтажу. Уређај је опремљен сензоромпокретни и ГСМ модул, тако да власници стана могу не само да виде посетиоце, већ и да комуницирају са њима. Ради са батеријом која не захтева често пуњење.


Фотоапарат у боји и екран осетљив на додир знатно олакшавају процес посматрања, тим више што се сви подаци могу сачувати на меморијској картици која долази са комплетом.

Преглед једног од ових уређаја можете погледати у видеу испод.