Батхроом Планнинг

Да ли је могуће направити не само удобну, већ и лијепу собу у купаоници, у којој ће вам бити згодно опустити се? Испоставило се да је то могуће.

Многи вјерују да је апсолутно немогуће редефинирати локацију водоводних уређаја, јер је полагање цијеви само на одређеним мјестима. Али сада на грађевинском тржишту постоји много различитих материјала који ће вам помоћи да се носите са овим задатком. То су све врсте флексибилних црева, цеви за водоводне инсталације од пластичних и сличних материјала, као и друге ситнице, које ће у потпуности помоћи при кретању тоалета или купатила. Не треба их редовно обојити, неће хрђати, лепе су и лако се инсталирају. Дакле, трансфер ни на који начин не може утицати на обнову купатила.

Понекад, да би се повећала површина, комбиновати купатило и тоалетну собу. Овај зид, који је срушен, помаже да се повећа простор. Ако су сви уређаји исправно инсталирани, можете учинити просторију пространом. Ипак, треба размислити о чињеници да у породицама у којима живи много људи, такав приступ неће бити сасвим прикладан. Стога, због таквог поновног развоја, морате размишљати и одмјерити све мисли чланова породице.

Могуће је причврстити дио ходника на каду. А ако ходник који пролази поред купатила води у кухињу, сасвим је могуће да се у потпуности искористи да се повећа површина купатила и да се из улаза у кухињу направи улаз.

Требало би покушати лоцирати све уређаје и намјештај са таквимда би се простор користио у корист. У зиду је могуће направити нишу дизајнирану за веш машину. Али то је дозвољено само ако зид није носач. Пожељно је да се ормарићи или полице стављају на зидове, а не на под - то ће уштедети простор и створити додатни простор за друге детаље. Требало би користити све углове, онда ће слободни простор остати још.

Правилна схема боја помоћи ће да се визуално повећа просторија. Али за ту сврху потребно је одабрати исправну боју зидова и пода. Да би се повећао простор пожељно је третирати га лаганим нијансама. Сјај на површини ће такође проширити простор. Па, наравно, више огледала, ово је најоптималнија опција за визуелно повећање простора.

И водовод и канализација се могу изабрати и инсталирати, тако да не зачепе простор. То јест, уместо купатила требало би да се инсталира туш кабина, а тоалет купи на шаркама. Исто се може урадити и са умиваоником. Техника купатила би такође требала бити уско одабрана. На пример, саветује се да се перилица постави што је могуће уже, што ће уштедети простор и користити ове центиметре за друге апарате.