Аста М растегљиви плафони: спецификације модела произвођача Аста

Правилан дизајн стропа је важна фаза у уређењу сваке просторије. Међу разноврсним типовима модела за затезање стропова стекао је популарност на руском тржишту. Њихове предности су атрактиван изглед, брзина инсталације и лакоћа његе.

Медјутим, обицно сјајно или мат затезно платно сада никога не цуди. Интересантније су оригиналне идеје и нове могућности дизајна.


Карактеристике

Посебност Аста производње је употреба иновативних технологија. Ради се о домаћем произвођачу затезних плафона, чији је ниво квалитета чији су производи цертифицирани цертификатима, добро успостављен систем производње, испоруке и инсталације.


Поред ових активности, Аста М се бави снабдевањем материјала из иностранства и уградњом система осветљења.

модели

У асортиману фабрике представљени су не само традиционални сјајни или мат стропови, већ и друге варијанте платна и дизајна за свачији укус:

  • Сатин филм наликује тканини. Има њежну нијансу седла, која се може комбиновати са различитим бојама платна. Могуће је применити штампање фотографија. Шавови таквог плафона неће бити видљиви приликом уградње. И сам материјал ће трајати дуго, јер је веома јак. Ако је потребно, може се прати;


  • Полутранспарентно платно је савршено погодно за просторије без природног светла и за зонирање подручја. Позадинско осветљењеје испод филма који ствара симулацију прозора. Боја филма и позадинско осветљење могу бити различити;
  • Тканине се израђују од посебног полиестерског материјала, импрегнираног посебним полимерним раствором. Због тога су јаке. Лако обојен, украшен бриљантним детаљима и фото штампом;


  • Акустични плафони су перфорирани платни који изолују буку, побољшавају акустику у просторији. Пречник рупа за перфорацију варира од 0,01 до 0,18 цм, а такав модел не само да украшава унутрашњост, већ и смањује буку у просторијама са гласном музиком или звуком. Погодан са чињеницом да је испод њих могуће сакрити комуникације;
  • Модели са више нивоа састоје се од алуминијумског оквира и ПВЦ-платна. Материјали платна су комбиновани, облик дизајна може бити и другачији - овални, квадратни, са закривљеним линијама. Принцип уградње помаже у визуелном повећању простора и постављању стилских нагласака у просторији.


нове ставке

Мед иновацијами на фабрику Аста се разликујете наследње врсте плафонов:

.
  • Дизајн Доубле Висион. За његово стварање користи се филм од белог поливинил хлорида, површина је мат.

Постоје двије врсте - једна укључује бијели плафон с узорком који се појављује након укључивања ЛЕД позадинског освјетљења. Ефекат се постиже на рачун штампања фотографија, примењеног на филму са задње стране, други тип се састоји од два цртежа, од којих је један увек видљив, а другицртеж Посматрајући укључивање вештачког осветљења.

Такав плафон ће додати сјај и оригиналност дневног или канцеларијског ентеријера. Може се користити за поделу простора у зоне. Још један непорецив плус је могућност коришћења фото штампе.


  • Перфорирани плафон је платно с перфорацијом у облику разних узорака и узорака. Навојни облици се појављују захваљујући уградњи двослојних ПВЦ фолија. Један од њих обавља функцију чврстог темеља, уз помоћ другог ствара перфориране цртеже. Обично су одабрани тако да стварају контраст, а затим праве багет.

Резбарени плафони - поље фантазије. Комбинација висећих слика, игра са осветљењем ће створити јединствену атмосферу у соби и помоћи да се сакрију недостаци стропа. Плафони ће чак моћи да замене вентилациони систем.


  • Светлећи плафони укључују специјалне профиле са ЛЕД осветљењем око периметра. Захваљујући уређајима, стварају се жељени ефекти и различите композиције на плафону.


Постоји неколико врста омекшавајућих плафона у смислу нивоа и облика. Тип дизајна, материјал коришћених платна, осветљеност и боја осветљења могу се бирати појединачно.

Интересантно решење је употреба вишебојних ПВЦ филмова и штампање фотографија заједно са осветљењем. На пример, за дечије собе савршено стела са звезданим небом.


Широко проширите плафонКористи се и код кућног декорја и за креирање необичног дизајна у ресторанима и клубовима, спа салонима, базенима.


Само мало о плафонима за напетост тканине из Аста М види доле.