Антоницхов уређај за самоодбрану: негативне и позитивне критике

Процес дестилације је познат од давнина. Прва је била да се алкемичари и доктори упознају са алкохолом. Овај метод се користи код кућних аматера. Један од популарних дизајна, који је стекао популарност међу професионалцима и аматерима, је Антоницхов мото-апарат.

У принципу, могуће је кухати на било ком кућном апарату, али то на посебним конструкцијама као што је национални дестилер "Антоницх" је много лакше, али ефикасније. У овом случају, јединица је веома једноставна, једноставна за монтажу, а такође је лако демонтирати и очистити прије сљедеће операције. Софистицирани дизајн и употреба прехрамбеног челика дају наду да ће готови напитак бити квалитетан и без страних нечистоћа.

Са свим предностима апарата "Антоницх" има један значајан недостатак - у комплету нема коцке изнад главе. Цена од 12000 рубаља укључује трошкове дестилатора без септичке јаме. Мораће се купити засебно или ручно. За ову сврху најбоље је користити лонац на притисак - он има потребну чврстоћу да издржи притисак од око 6 атмосфера.

Терминологија процеса

Самогханние уређаји су подељени у два једнака великим групама:

  • исправљачи;
  • дестилатори.

Неки произвођачи покушавају да комбинују достојанство оба типа дизајна у једном моделу како би проширили могућности потрошача у производњи. Антоницхов уређај за самоодбрану, цијенакоја је доступна већини купаца, односи се на класичне дестилерије. Ово потврђује његову унутрашњу структуру.

структурне карактеристике

Народни дестилатор Антоницх се користи за кондензацију алкохолних пара. Трансформација се дешава у спојеном калему. Да би се смањила температура паре, користити методу хладне воде. Због исправног подешавања могуће је постићи високе перформансе уређаја.

Они који желе купити фоликуларну дестилерију Антоницх треба да знају да у одвојеним моделима постоји посебан чвор, који повећава квалитет финалног производа - сувог партнера. Због употребе у националном апарату за канцерогене штетне материје не прелазе капацитет брахома.

Млечни производи концентрирају тешка уља и претварају их у контејнер. Истовремено, производ високог степена пречишћавања долази из излазне цеви. Ако се слиједи рецептура и технологија производње домаћег алкохола, тада ће бити водка са готово никаквим страним мирисима и фузеловим уљем у композицији.

Технолошки процес

Код куће већина љубавника има прилику да самостално направи јединицу за израду домаће радиности. За то ће вам требати поуздан капацитет, спојне цијеви и мало стрпљења. Међутим, резултат неће увек бити квалитетан, гарантован и предвидљив резултат. Да би имали дизајн који има ова својства, потребно је купити Антоницх дестилатор. Сваки од његових чворова је разрађен иДизајниран да узме у обзир дугогодишње искуство многих професионалаца.

Потребно је знати да се током поступка испаравања из хвалисања разликују различите компоненте. Пре свега, смеша оставља ацетон, затим метил алкохол и етил ацетат. Ове компоненте не би требало да улазе у готов производ. Након њих почиње испаравање етилног алкохола.

Ово се врши када улази у температурни режим, почевши од 780Ц. Након што је процес довео до 80-820Ц унутар коцке фоликуларне дестилерије Антоницх, моћи ћемо да добијемо најквалитетнији производ добром брзином. Контрола температуре мора бити извршена помоћу прецизног електронског термометра са грешком од 0,10 ° Ц.

Парови излазе из хвалоспјева у такозваном "хладњаку", који је доступан у свакој од моонсхопа Антоницх. Тамо је њихова температура оштро смањена због циркулације текуће хладне воде, спојене цијевима из водовода. Прскане капи алкохолне паре кондензују и претварају се у течност. На првом месту, честице најлакших фракција су спојене заједно, затим су супстанце средње тешке, ау коначним кондензатним капљицама воде.

фрижидер

Главни задатак произвођача домаћег алкохола за дестилаторе за домаћинство је да обухвати тренутак када почиње кондензација чистог алкохола. Резултат долази са другачијим степеном квалитета, тако да је све у свему другачије по својим укусним карактеристикама и саставу.

Цена дестилатора Антоницхнаравно, разликује се у повољној страни од моћних индустријских постројења, прерадом тона хвалисања у промени. Истовремено, квалитет производа је на високом нивоу, у поређењу са сличним кућним апаратима. Ниска цијена, због чињенице да комплет нема коцку за излијевање, је због чињенице да јединица чини кинеског тврдоглавца. И народ се зове само као маркетиншки потез, нема детаља домаће производње у њему и не може бити. Према рецензијама, јединица химне може се купити самостално у кинеској интернет продавници за 6-7 хиљада рубаља. Нисмо куповали, па дајте савете, где, у шта и за колико - не моејз.

распоред сета

Комплетно спреман сет

У саставу дизајна монтаже произвођачи су укључили металне елементе од нерђајућег челика 12Х18Н10Т. Она је неутрална према агресивним срединама и способна је да ефикасно и интензивно служи дуги низ година. Зид од два милиметра ће издржати механичка и хидрауличка оптерећења. Аргонски шав за заваривање такође није подложан корозивним процесима.

Након што се одлучите за куповину Антоницховог домаћег апарата, свој бар можете редовно пунити разним пићима, јер дизајн омогућава да се лако и брзо прикупља и демонтира. Главни прикључци су навојни. Сваки елемент се лако пере под текућом водом, иу било ком капацитету.

предности дестилације

Уз свестраност и могућностДа би се радило са различитим формулацијама и технологијама моонсхине, треба нагласити следеће користи:

  • способност за рад у свим условима - од станова са централизованим водоснабдевањем и до шаторског кампа у близини водног тијела;
  • цена лонца Антоницх може бити мања од стандардне опреме, а касније се може лако надоградити куповином додатних јединица по жељи;
  • Високе перформансе осигуравају излаз производа на 2 л /х;
  • Они који желе купити Антоницхов домаћи апарат, добиће један од најсигурнијих дестилата, који је важан за почетнике дестилерије;
  • Компактне димензије ће се уклопити у инсталацију на било који извор топлоте, и на гасној пећи, и на котловима на чврста горива или електричне пећи.

Најпопуларнији народни дестилатор Антоницх користи за оне који желе купити јединицу која има способност да се подвргне честој модернизацији. Има техничка решења која вам омогућавају надоградњу.

Метро висина краљевства предвиђа добијање чистог производа већ при првој дестилацији. За имплементацију таквог квалитета у аналозима других произвођача прихваћено је да се користи млазница Панцхенкова, а овдје произвођачи раде без ње.

Компактни адаптер, који повезује коло са проточним хладњаком, обавља своје функције што је могуће ефикасније, упркос релативно малим димензијама. Као резултат, потрошач се снабдева са течношћу на собној температури која омогућава да се користи практичноОдмах.

Све мисли, коментаре, коментаре, коментаре и позитивне и негативне одговоре на мотивски апарат Антонић можете оставити на крају чланка. Заједно ћемо разумети да ли је овај производ вриједан труда и може се натјецати са Алковар или Катјушом.

ВИДЕО: Како ради "Антоницх" национални дестилатор