Акуафор Филтери за воду: званични сајт, различити модели, цене

Корисници водоводног централизованог система су одавно убеђени у низак квалитет воде. Садржи не само нечистоће хлора, већ и нерастворљиве честице, које су у процесу циркулације одвојене од епрувете за рђу. Да би вода била погодна за пиће, довољно је да посетите званични сајт Акуапхора и изаберете најбољу опцију за филтере. Ево каталога са великим асортиманом производа. Које сорте произвођач нуди и шта треба тражити приликом избора.

 • Популарни модели и цене
  1. Акуавор ДВМ 70
  2. Акуафор Трио Норма \ т
  3. кристал
  4. Акуапхор Модерн
  5. Акуапхор
 • серије уређаја

  Руски званични сајт компаније има неколико категорија филтера за воду за Акуапхор. Прије свега производња је подијељена према начину инсталације. На цену варијација утичу перформансе филтера за питку воду, ниво пречишћавања, могућност замене кертриџа и век трајања.

  Филтер за воду за прање

  Овај дизајн има бројне карактеристике. У комплетном сету уређаја налази се посебна славина која приказује очишћену течност и систем филтера. Изводи се инсталација филтера за воду за судопер, а миксер се излази директно на површину судопера. Као резултат, добија се стационарни систем за пречишћавање са заменљивим кертриџима, тространим, петостепеним и више филтрирања.

  За уградњу испод судопера Фаворит

  У дизајну постоји неколико модула, у којима флуид тече у одређеномсеквенце. Метод чишћења се манифестује садржајем блокова и њиховог уређаја. Постоје филтери за воду са реверзном осмозом где течност под притиском пролази кроз мембрански елемент који емитује само молекуле течности. Као резултат тога, кран долази у чистом пићу без нечистоћа.

  Такође у класи постоје и верзије за воду испод судопера типа Акуава, које се базира на кокосовом угљену. Угљенични елемент апсорбује хлорорганске, честице рђе, песак, глину. Модел се користи у аутономним водоводним системима или централизованим, снабдевајући превише контаминиране течности.

  Филтер југ

  Филтер за посуду се сматра најелементарнијим начином чишћења течности. Опција протока не захтева сложено повезивање филтера, лако је руковати и не треба да брине о промени кертриџа у воду.

  Врч је подијељен на два дијела, први дјелује као резервоар за складиштење текућине, други - за његово одржавање до тренутка потпуног прочишћавања. Између ових делова налази се кертриџ за филтрацију, којим се пиће убацује у посуду.

  Овде нема потребе за упутством, јер чак и дете може да рукује филтером. Локација има 18 модификација са ресурсом од 150-350 литара и запремином од 2-4 литре. Цена апарата варира од 750 рубаља.

  Проточни филтер у облику млазнице

  Таква млазница се ставља на славину за питку воду, направљена је у 7 варијација, које се разликују по ресурсу и брзини чишћења. По достизању 750-4000 литара обрадекасета коју треба заменити. Продуктивност млазница за уређаје за пречишћавање воде у зависности од модела може достићи 0,3-1 л /мин.

  Компактне верзије не захтевају постављање Акуапхор филтера испод судопера или директно на централизовани водовод, постављају се на судоперу и прикључују на славину.

  плусес:

  • лака уградња и компактне димензије које не захтевају много простора у умиваонику;
  • покретљивост - уређај се у сваком тренутку може искључити из славине и пребацити у други стан;
  • квалитетан систем филтрације, који се сматра бољим и бржим бацачем.

  мин:

  • Акуавор филтер за тврду воду се не сматра најбољом опцијом;
  • на сваком судоперу нема слободног простора за постављање филтера за течност;
  • млазнице не раде у комбинацији са пиштољем за прскање.

  Основа дизајна је активни кокосов угаљ који апсорбује све нечистоће.

  Главна линија Акуапхор

  Користи се за дубинско чишћење и омекшавање воде. Структура уклања елементе хрђе, активног хлора, гвожђа, песка и непријатног мириса. Акуапхор главни филтери за чишћење течности имају неколико предности:

  • издржљива челична кутија;
  • једноставна инсталација;
  • могућност употребе кертриџа за топло и хладно постројење;
  • ефикасно чишћење.

  Серија главних филтера

  Поред ових производа, компанија представља сортузаменски кертриџи за:

  • акуафилтер Акуафор Трио;
  • ДВМ 101с;
  • направе за убодне тестере;
  • прибор за дизалице;
  • Акуапхор Цристал;
  • систем предфилтера и друге адаптације за врло тврду воду.

  Популарни модели и цене

  Прегледи корисника одређени су на основу највише тражених модификација које су се разликовале по перформансама.

  Филтер Акуавор ДВМ 70

  ДВМ 70

  Модел се користи за чишћење питке воде од нечистоћа, лошег мириса, боје и укуса. У овој реализацији, постоји мембранска технологија за ултра фино пречишћавање. Цена уређаја - 7 490 рубаља.

  Како заменити модуле

  Акуафор Трио Норма омекшавање

  Прочишћивач воде Трио Норма омекшавање

  Јединица је постављена испод судопера и има проточни систем за филтрирање. Ресурс Акуапхор Трио Норма филтера је 4.000 литара, уз продуктивност од 3.5 л /мин. Трошкови модификације - 3 490 рубаља.

  Акуафилтер Цристал Акуафилтер

  кристал Х

  Карактерише га повећани радни век до 8.000 литара, али са смањеним протоком од 2.5 л /мин. Постављен по принципу "испод судопера". Акуафилтер Акуафор Цристал има омекшивач за хемикалије, проточни систем чишћења и минерализације. Цена - 3 600 рубаља.

  ВИДЕО: Како инсталирати Цристал

  Акуавор Модерн Филтер

  модернист

  Буџетски прикључак за кран са цијеном до 800 рубаља. има довољно дугачак ресурс - 4.000 литара.У овом случају, уређај не само да прочишћава воду, већ и њену минерализацију, обогаћивање кисиком, омекшавање.

  Акуафире Морион акуафилтер

  ВМ 101 Морион

  Ефикасан уређај за проток је у стању да функционише чак и при ниском притиску у водоводном систему. Максимални ниво перформанси је 0,13 литара. Уређај укључује мембрану реверзне осмозе, модуларни блок К5 и К2. Цена - 6 900 руб.

  ВИДЕО: Колико често треба мењати филтер за воду Акуапхор - воду коју пијемо