Акрилни уметак у каду

Често, унутрашња површина купатила, на крају долази до запуштености, постаје груба на додир и није лијепа на изгледу. За удобност људи изумљен је посебан акрилни уметак, који помаже да се не баца старо купатило, већ га једноставно ажурира.

Уметак је израђен од 6 мм акрила. Димензије овог уметка су унапред израчунате према стандардима руских купатила.

предности

Основна предност акрилних уметака је да не рђа и имање са правилне употребе, може задржати свој првобитни облик до 20-30 година. Такође, може да има много различитих боја, што вам омогућава да покупите купатило испод главног ентеријера просторије.

За акрилне каде је лако бринути, само да би се обрадио сапунским раствором. Такође има својство дуго времена да вода буде врела, много пута дуже од купатила од ливеног гвожђа.

Недостаци акрилних уметака

Негативни аспекти овог купатилу је да не може носити производе који садрже алкохол, хлор и корозивне киселине, али често таква потреба јавља. Исто тако, упркос чињеници да држи савршено се не препоручује температуре она добије веома топлу воду, јер може да нашкоди акрилни површину уметка. Још један недостатак у многим власницима таквих купатила је да је вода регрутовање капи гласно лупање на површини, али је мањи у односу на његове предности.

инсталација

Инсталирајте акрилну фолијуради веома брзо, у просеку 2-3 сата, ако то раде професионалци. Један не баш угодан тренутак може бити да када је инсталиран, потребно је уклонити плочице на мјестима гдје она омета раднике.

Али, упркос неколико малих минус акрилних уметака, биће много исплативије, лакше и брже ажурирати старо него купити нову каду.