Адаптације за пренос огревног дрвета

Почевши од летњег периода, туристи почињу размишљати о додавању различитих врста апарата на фарму. Тешким данима претходи страствена жеља да се седи у ватри, да се једу шишари са роштиља, ау таквим ситуацијама, без огревног дрвета, не може без. Различите могућности преношења огревног дрвета ће бити добар алат за брз пренос ватреног материјала.

Уз употребу писаљке коју сами направите, не морате много пута трчати до штале, а ако сте у дивљини у шуми, онда нема потребе да носите чекић у рукама, можете га једноставно премјестити у кошару или у готов шиба. Самопријенос за огријевно дрво је гаранција ваше неприступачне одјеће, јер ношење материјала у рукама, нећете увијек моћи одржавати нормалан изглед.

Начини кућне струготине :

1. Тканина или кожна опрема.Можете користити старе ствари. Потребно је направити узорак на неколико правоугаоника (60 до 90). У случају трајног материјала можете оставити 1 слој. 2 тканине се ткају заједно. Дефинишите центар и одсеците сегмент (негде 20 до 20). На супротној страни радимо исто. Ове избочене пруге ће постати ручке. Потребно их је пресавити и ушити на платно без додиривања тканине дуж ивица. На крају, ручке с рупама, гдје можете уметнути пластичне или дрвене палице. Опција за скупље ношење коже. Јача је и издржљивија. До данас, било које шиваће радње су у стању да шиве такве врсте.

2. Плетени кревети или корпа за огрев.Ова верзија је идеална за сауну или сауну. Али није погодан за транспорт великих грана, али је одличан за мале гранчице или хумус. Кошаре за дрва за дрва ће изгледати добро као додатак унутрашњости камина у земљи. Постоје специјалне корпе са функционалном дршком, на точковима, могу бити добра замена за једноставну дровницу.

3. Пренос метала.Универзални пренос за огрев може се направити не само од тканине или коже. Металне шипке или цели лимови могу учинити ваше дровните једноставно незамјењивим. Лист се може потпуно савити или савити, додавањем металних дугмади на оловке. Ако додате још ногу, онда се такав мед може оставити за унутрашњост. Да, иу удобности води.

4. Стара висећа мрежа израђена од решетке или фланелске кошуље- одличне привремене адаптације ако још нисте имали времена за куповину.

5. Дровнитса оф тирес.Гуме су у савременом свету примиле други живот: праве цветне гредице за цвеће, изрезују статуете и дровнице. За потоње је потребно исећи га, извити на отвореном, ставити даску на дно. Овај трансфер није лошији од корпе за огрев, али је јефтинија опција. Да, и направите га својим рукама много брже од других врста сагоревања дрвета.

Као што видите, постоји велики број различитих гаџета: од тканине, коже, шибља, гуме, метала. Околина овогОдличан избор можете лако пронаћи савршену опцију која ће вам служити дуги низ година.